CAVALL DE GUERRA

CAVALL DE GUERRA

12,95 €

12,95

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

Enviar a un amigo

Novel•la narrada per un cavall anglès que es cria en una granja anglesa de Devon i estableix una molt directa relació amb el fill del seu amo que el cuida i el defensa del caràcter colèric del seu pare , un home a qui l'alcohol torna violent . Quan esclata la primera guerra mundial , l'animal és venut a l'exèrcit i embarcat amb destinació al capdavant . Allà viu diverses aventures , en primera línia i a la rereguarda , cau presoner dels alemanys i es retroba amb el fill del seu antic amo . L'obra , publicada originalment el 1982 i portada al cinema el 2012 , constitueix una bella història d'amistats i lleialtats , alhora que un al•legat contra la guerra . M. Morpurgo ( Anglaterra , 1943 ) es mostra equànime quant a l'enfrontament armat , rebutjant només l'horror de la guerra i igualant als soldats com a éssers humans , independentment del color de l'uniforme que els hagi correspost portar. Militars , civils i cavalls humanitzats componen una faula molt ben escrita on l'afecte i la comprensió s'imposa al dolor i la generositat als enfrontaments entre governants . L'acció no evita les descripcions de batalles aferrissades però el seu realisme està atenuat per la contenció formal de l'estil i per la delicadesa dels sentiments manifestats pels personatges , fins i tot en els moments més durs.

Más libros de este autor

Ver todos
Michael Morpurgo

Michael Morpurgo

(Saint Albans, Hertfordshire, 1943) Escritor y poeta inglés conocido por su producción en el campo de la literatura infantil y juvenil, que recoge el estilo y sabor de los cuentos tradicionales pero con un modo muy personal de narrar. Trabajó como profesor de primaria durante un tiempo y ha escrito varias decenas de relatos para niños, también ha recibido numerosos premios, entre los que habría que destacar el Whitbread, el Hampsire Book o el Prix Sorcières. Junto con su esposa, en 1973, fundó una granja, «Farms for City Children», que desarrol... [Leer más]

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar