CIÈNCIES SOCIALS. 2 PRIMÀRIA. MÉS SABA

CIÈNCIES SOCIALS. 2 PRIMÀRIA. MÉS SABA

/ / /

35,02 €

  • Editorial: SM
  • Año de edición:
  • Materia: Libros de texto
  • ISBN: 978-84-9182-400-8
  • Páginas: 128
  • Encuadernación: Rústica
  • Colección: < Genérica >
  • Idioma: Valenciano

35,02

Añadir a mi cesta

Consigue 1,75 puntos TROA

Disponible Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 06/02/2023

35,02 €

Consigue 1,75 puntos TROA

@import url(http://ecat.gesm.net/CuteSoft_Client/CuteEditor/Load.ashx?type=style&file=SyntaxHighlighter.css);

@import url(http://ecat.gesm.net/CuteSoft_Client/CuteEditor/Load.ashx?type=style&file=SyntaxHighlighter.css);
El projecte més Saba per a l'àrea de Ciències Socials utilitza diferents eines i metodologies didàctiques per a motivar en l'aprenentatge de la matèria, facilitar-ne la comprensió i comprovar-ne l'aplicació.
 Per a fer-ho, els continguts en cada epígraf s'organitzen en tres fases d'aprenentatge: Ens activem, Comprenem i Apliquem, en les quals s'intercalen activitats que promouen l'aprenentatge cooperatiu i en les quals s'identifiquen de manera explícita les competències cognitives i comunicatives que es posaran en pràctica. Aquesta filosofia general del projecte de promoure un aprenentatge actiu es concreta en una sèrie de tallers i en la Tasca final, que integra coneixements, habilitats, competències i intel·ligències múltiples.
 El projecte més Saba de Ciències Socials facilita l'accés als continguts mitjançant la presentació visual de conceptes i la seua contextualització, amb il·lustracions comentades i cartografia adaptada al nivell propi dels alumnes de cada curs.
 Per a facilitar l'accessibilitat dels continguts, el projecte més Saba de Ciències Socials cuida especialment la redacció i el vocabulari utilitzat. La comprensió i l'aprenentatge dels continguts es reforça en 1r amb el desenvolupament de la comprensió oral, i en 2n amb un treball pautat de la comprensió lectora. Per a progressar i anar superant barreres, les activitats se seqüencien per ordre de dificultat i les que presenten una complexitat especial disposen de suports i desenvolupaments complementaris en el recurs didàctic.
 Els alumnes aprendran Ciències Socials amb Ismael, un dels membres de la colla de l'esquirol. Mostra gran habilitat per a la relació amb els altres. Els seus amics l'estimen molt i ell gaudeix enormement d'estar en companyia.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar