COM DISCUTIR AMB UN GAT

COM DISCUTIR AMB UN GAT

GUIA DE L'ART DE LA PERSUASIÓ PER A HUMANS

16,00 €

  • Editorial: EDITORIAL SIDILLA
  • Año de edición:
  • Materia: Psicología
  • ISBN: 978-84-949281-8-5
  • Páginas: 184
  • Encuadernación: Bolsillo
  • Idioma: Catalán

16,00

Añadir a mi cesta

Consigue 0,80 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 26/02/2020

16,00 €

Consigue 0,80 puntos TROA

Enviar a un amigo

Els gats són uns manipuladors molt hàbils que us poden fer fer el que sigui amb un parell de miols. Però proveu de fer-los fer el que vosaltres voleu Encara que és molt difícil, persuadir un gat és possible. Després d'aconseguir-ho, persuadir les persones és bufar i fer ampolles.
Amb Com discutir amb un gat aprendreu a: Argumentar lògicament, encara que el vostre oponent sigui irracional i pelut. Perfeccionar el vostre temps de resposta. Calcular exactament quan heu d'atacar. Trobar el llenguatge corporal, el to i el gest impecables, igual com ho fan els gats. Dominar el decòrum: l'art de congeniar amb els gats, inversors de risc, o persones. Fer que algú faci alguna cosa o que pari de fer-la. Guanyar-vos el respecte i la lleialtat de qualsevol ésser viu. I quin serà el resultat? Una resolució feliç, amb sort lliure d'esgarrapades.

«Jay Heinrichs en sap un niu, d'argumentació». The Times
«Un mestre de la retòrica i un guru de la persuasió». Salon
«Ajuntes una colla d'enginyers de la lògica per injectar pathos als seus arguments i funciona!» Un enginyer de la NASA

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar