COMPTABILITAT EMPRESARIAL APTA PER A TOTS ELS PÚBLICS

COMPTABILITAT EMPRESARIAL APTA PER A TOTS ELS PÚBLICS

19,00 €

19,00

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

19,00 €

El llibre Comptabilitat empresarial apta per a tots els públics és un manual adreçat a usuaris i estudiants de comptabilitat que vulguin apropar-se a coneixements com ara què és i per a què serveix la ciència de la comptabilitat. Per descriure el que és, hem inclòs uns capítols on s'explica la normativa comptable essencial que condueix a preparar uns comptes anuals, és a dir, la informació comptable bàsica d'una empresa. Per comprendre millor la utilitat d'aquests comptes anuals, s'han incorporat uns altres capítols destinats a l'anàlisi de la informació que contenen i a la descripció de com s'obté el cost de producció. És per això que el llibre no tan sols està adreçat a les persones que cursen carreres en les quals el coneixement comptable bàsic és necessari, sinó que també s'ha pensat en els professionals als quals, havent estudiat carreres en què no han tingut contacte amb la comptabilitat, els arriben a mans uns comptes anuals i troben dificultats a l'hora de llegir i entendre la informació economicofinancera que contenen. Els autors considerem que l'obra va adreçada a "tots els públics" interessats a tenir una visió global de quina és la funció de la comptabilitat en l'àmbit de la gestió d'una empresa.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar