CONSERVES CASOLANES. EL LLIBRE DEL REBOST

CONSERVES CASOLANES. EL LLIBRE DEL REBOST

Ahorras un 5,0%

17,00 €

16,15 €

  • Editorial: EL FARELL
  • Año de edición:
  • Materia: Gastronomía
  • ISBN: 978-84-17116-95-8
  • Páginas: 136
  • Encuadernación: Rústica
  • Colección: < Genérica >
  • Idioma: Catalán

Ahorras un 5,0%

17,00

16,15

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

Ahorras un 5,0%

17,00 €

16,15 €

Des de sempre les conserves s’han elaborat al llarg de les diferentes estacions. A l’estiu es feien les conserves de l’hort i fruites. A finals d’estiu-tardor s’assecaven i es salaven els bolets i es deshidrataven les fruites. A l’hivern es matava el porc i es feien els embotits. Amb el segar i el batre s’encetaven les llonganisses, els lloms i els pernils. Cansalada, greix (llard) i confitat de costelló es feien servir tot l’any, en aquest darrer cas per fer faves ofegades, arròs, fideus a la cassola o patates. També, els pescadors solien fer anxoves confitades, escabetxos i conserves en oli. Amb les conserves preservem productes per tot l’any, amb un nou gust i un aspecte diferent als productes frescos. Les conserves permeten aprofitar els aliments sobrants i emprar-los a la cuina quan convenen. En aquest llibre trobareu receptes molt variades i senzilles per conservar els aliments amb diferents tècniques.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar