CONSUMITS PEL FOC

CONSUMITS PEL FOC

19,00 €

19,00

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

19,00 €

Enviar a un amigo

Jaume Cabré (Barcelona, 1947) escriptor i guionista, és autor d'una densa obra narrativa amb fama internacional per la seva tècnica narrativa.
Des de 1974 ha publicat diverses novel·les; també s'ha dedicat a la ficció televisiva, ha creat i escrit sèries.
Ha rebut cinc vegades el premi Crítica Serra d'Or i d’altres, a més de ser reconegut amb la Creu de Sant Jordi.

L'Ismael amb una infantesa difícil aconsegueix estudiar i es guanya la vida com a professor de llengua i literatura.
Un dia l’atzar fa que es retrobi amb una antiga veïna i a poc a poc comencen a intimar, fins que una altra trobada aparentment casual, ara amb el conserge de l’institut on treballa, porta l'Ismael a una situació límit, de conseqüències traumàtiques.
Ha de recuperar la memòria i aconseguir treure l'entrellat dels fets en què es troba atrapat.
Cabré combina magistralment aquesta història amb la peripècia d'un petit senglar que té tirada a distreure's i a pensar més del compte.

La narrativa de Cabré conjuga amb mà mestra: una història subjugadora, uns personatges amb clarobscurs inquietants i sorpreses d'alt voltatge literari.
És una trama complicada però original. No m’ha semblat una lectura fàcil ni especialment plaent però –com sabem- és un gran escriptor i molt valorat per l’estil de literatura que fa.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar