CONTRA VALLS

CONTRA VALLS

LA HISTÒRIA D’UN AVENTURER QUE VOL REGNAR A BARCELONA

/

17,00 €

17,00

Añadir a mi cesta

Consigue 0,85 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 29/02/2020

17,00 €

Consigue 0,85 puntos TROA

Enviar a un amigo

Molta gent es pregunta per què Manuel Valls vol ser l’alcalde de Barcelona, ell, que el 2016 volia arribar a ser el president de la República Francesa.
Rebutjat pels socialistes i l’esquerra, humiliat per Emmanuel Macron, abandonat pels qui eren els seus «amics», no li queda cap espai polític a França.
Ara busca un nou terreny de joc per donar sortida a les seves orientacions polítiques, ignorades massivament pels francesos: bonapartisme, liberalisme, autoritarisme i suport a l’Estat-nació «únic i indivisible».
Noël Mamère i Patrick Farbiaz analitzen a Contra Valls, amb tot el rigor, la trajectòria ideològica i política de l’ex-primer ministre francès, i expliquen amb detall les claus d’allò que anomenen el «mètode Valls».
Per a aquesta edició, els autors han escrit expressament dos capítols finals en què s’interroguen sobre les raons d’un exili i donen les pautes per entendre quins interessos serveix el nou inquilí del carrer París de Barcelona.

Más libros de este autor

Ver todos

Más libros de este autor

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar