CORRESPONDÈNCIA SETEMBRE 2012 - AGOST 2014

CORRESPONDÈNCIA SETEMBRE 2012 - AGOST 2014

DESCOBRINT LA PREGÀRIA DELS SALMISTES

/

15,00 €

15,00

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

Enviar a un amigo

Maria Magdalena Heras i Fortuny (Terrassa, 1953-2014) fou una cardiòloga catalana que es dedicà també a la recerca entre d’altres al laboratori d’arteriosclerosi a la Mayo Clínic de Rochester (Minnesota). Fins al 2011 va ser cap de secció de Cardiologia de l'Hospital Clínic de Barcelona; des del 2010 fins a la seva mort va ser editora en cap de la Revista Española de Cardiología. El pare Ignasi Fossas (Aiguafreda, 1960) és monjo benedictí, també metge i llicenciat en litúrgia. Enguany prior de l'Abadia de Montserrat.

El llibre està basat en la correspondència (setembre 2012 - agost 2014)que varen mantenir durant els darrers 20 mesos de la seva vida en els que va voler endinsar-se en la pregària com havia fet debades amb la ciència mèdica. Aquesta decisió d’acostar-se a Déu, va consistir fonamentalment en la introducció a la pregària amb els salms.

Són interessants les reaccions en les distintes etapes en que es va anar trobant i el coratge amb què les enfrontà. També cal esmentar l’ajut no només del religiós que queda ben palès, sinò també d’amics i sobre tot, del seu marit Marc. Moltes persones en la mateixa situació poden trobar ànims i un camí espiritual per enfrontar-s’hi.


Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar