COSMOVISIONS SOCIALS, LES. LA PEÇA QUE FALTAVA

COSMOVISIONS SOCIALS, LES. LA PEÇA QUE FALTAVA

/

18,00 €

18,00

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

18,00 €

Enviar a un amigo

Avui ningú se sorprèn quan usem la renda per càpita com un indicador predictiu del fracàs escolar, del tipus de consum o de l'esperança de vida. No és possible dissenyar polítiques públiques sense tenir en compte l'eix socieconòmic. Igual passa amb altres eixos fonamentals com, per exemple, el gènere. O, en el camp de la política, l'eix esquerra-dreta. Sense el mapa que ofereixen aquests eixos seria molt més difícil guiar-nos en el món sociopolític. En aquest llibre volem presentar un nou eix també basat en diverses evidències científiques. Creiem que gaudeix d'una potència explicativa, fins i tot superior als anteriors: l'eix de les cosmovisions socials. Un eix nou que, unit als anteriors, ha de permetre anàlisis més profundes i realistes, i proporcionar, a les polítiques que volen transformar la societat, més garanties d'èxit. Aquesta és la peça que faltava.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar