CREMARAS EN LA TEMPESTA

CREMARAS EN LA TEMPESTA

19,90 €

19,90

Añadir a mi cesta

Consigue 1,00 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 11/08/2020

19,90 €

Consigue 1,00 puntos TROA

Enviar a un amigo

John Verdon torna amb un thriller titulat "Cremaràs en la tempesta", que té de nou com a protagonista el detectiu David Gurney, ja retirat del Departament de Policia de Nova York. L'acció arrenca amb la mort violenta d'un jove negre a White River i, poc després, un franctirador mata un agent de policia. El fiscal del districte encarrega el cas a Gurney amb la condició que l'informi directament a ell, qüestió que l’implica algun problema. La situació s'intensifica amb una onada de venjances i represàlies entre blancs i negres, crims atroços que semblen obeir a conflictes racials, aferrissats i difícils de resoldre, ja que davant l'actuació policial hi ha una sèrie de fanàtics anònims que actuen impunement.
Per les dades existents, els assassins poden ser localitzables entre una llista de sospitosos, però Gurney, sagaç i enemic de les solucions fàcils, troba indicis que li fan pensar que el tema és més complex del que sembla a primera vista i està convençut que els culpables poden procedir de l'àmbit més insospitat, de manera que es dedica a investigar pel seu compte i les seves autoritats pretenen apartar-lo del cas.
Inassequible al desànim, continua treballant en diverses direccions, sempre amb la inestimable col·laboració de la seva dona, fins a ser capaç de desentranyar una xarxa de trampes a manera de cortina de fum que intenta amagar l'autoria dels delictes i pretén beneficiar-se'n.
Verdon es recolza en la sòlida personalitat del detectiu, un personatge honest i que genera empatia, per desenvolupar una trama addictiva segons l'estil clàssic del gènere en què prima la intriga, una potent investigació i una sèrie de girs narratius que mantenen l'interès fins l'última pàgina, tot plasmat amb una prosa àgil i eficaç. "Cremaràs en la tempesta" és una novel·la impecable des de diversos punts de vista que mostra una vegada més el mestratge del seu autor.

Más libros de este autor

Ver todos
John Verdon

John Verdon

Ha trabajado como director creativo en varias agencias publicitarioas de Manhattan, algo que se aprecia en sus libros, hasta que se trasladó a vivir al norte del estado de Nueva York en un entorno rural, al igual que el protagonista de sus novelas.Definido por la crítica como escritor tardío con una concepción literaria próxima a Thomas Harris, Harlan Coben o Michael Connelly, logró con su primera novela, la íntriga policiaca 'Sé lo Que Estás Pensando” (2010), un notable recibimiento comercial. El libro, convertido en best-seller internacional,... [Leer más]

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar