CRIMS DUPLICATS

CRIMS DUPLICATS

/

9,95 €

9,95

Consigue 0,50 puntos TROA

9,95 €

Consigue 0,50 puntos TROA

Enviar a un amigo

Nou episodi de la sèrie protagonitzada per l'excèntric
Sebastian Bergman, psicòleg criminalista col·laborador de la Brigada d'Homicidis d'Estocolm, que ha estat apartat del servei actiu pel seu caràcter individualista i rebel a les ordres dels comandaments superiors.
No obstant això, en el passat, Sebastian havia prestat a la policia rellevants serveis, com la detenció del maníac assassí de dones Edward Hinde condemnat a cadena perpètua en una presó d'alta seguretat de l'Estat. El problema sorgeix quan, de nou, diverses dones apareixen assassinades amb els mateixos trets i senyals que el carnisser Hinde practicava a les seves víctimes abans de ser reclòs en una presó d'alta seguretat. Tenint en compte les estranyes circumstàncies del cas, els companys de Sebastian li encarreguen entrevistar el pres per assegurar-se que en cap moment va tenir ocasió d'abandonar la seva cel·la. Realitzada la missió, el psicòleg conclou que Hinde se serveix d'un executor extern que segueix escrupolosament les seves instruccions i utilitza els mateixos mètodes del que diu el seu "mestre" al qual imita fins i tot en la manera de burlar la policia. Des d'aquest moment l'acció es converteix en un desafiament personal entre la malvada astúcia del presidiari i la sagacitat de Sebastian qui a causa del seu mal geni i falta de disciplina no rep dels seus col·legues l'ajuda necessària. El repte es manté al llarg de la trama en aparèixer noves víctimes, totes elles dones que en el passat havien mantingut relacions amoroses amb l'atractiu psicòleg. Els novel·listes i guionistes suecs de sèries televisives Michael Hjorth (n.1963) i Hans Rosenfeldt (n.1964) combinen l'encertat maneig de les tècniques narratives pròpies del gènere negre amb la plasticitat que recorda les imatges cinematogràfiques en els episodis d'acció. Delinqüents i policies es veuen embolicats en una lluita que es lliura amb les armes sense donar quarter a l'enemic i al marge de consideracions humanes. La intriga es desenvolupa dins d'un clima de màxima tensió que els dos protagonistes, el psicòleg i l'assassí, mantenen al llarg del relat, el desenllaç del qual no apareix resolt de forma satisfactòria. Del inacabat final es dedueix que el problema personal de Sebastian no quedarà aclarit fins al proper títol de la sèrie. Certes descripcions sobre les aberracions sexuals que va patir en la seva infància Edward Hinde poden afectar negativament la sensibilitat del lector.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar