CUITS PEL CLIMA
PRODUIR ALIMENTS EN TEMPS DE CANVI CLIMÀTIC
Francesc Reguant FosasAhorras un 5,0%
24,00 €
22,80 €
- Editorial: PROFIT
- Año de edición: 2025
- Materia: Ciencias de la naturaleza
- ISBN: 978-84-10235-77-9
- Páginas: 344
- Encuadernación: Rústica
- Colección: < Genérica >
- Idioma: Español
Ahorras un 5,0%
24,00 €
22,80 €
Alerta disponibilidad onlineAhorras un 5,0%
24,00 €
22,80 €
"Cuits pel clima" és un estudi profund, rigorós i, sobretot, realista, de com el canvi climàtic està afectant la producció d’aliments en un context de creixement de la població mundial i en un planeta de recursos finits. Urgeix donar resposta al canvi climàtic i al deteriorament del medi ambient i, en aquestes fites, la producció d’aliments hi té un protagonisme singular i cabdal. Per a fer front a tots aquests reptes, els autors proposen diferents solucions, entre les quals destaquen: • L’agroecologia • La intensificació sostenible (genòmica, regadiu, hidroponia...) • L’agricultura i la ramaderia de precisió • La proteïna alternativa • Les energies renovables • La cooperació • ... El contingut es complementa amb quinze experiències d’èxit. Sens dubte, un bri d’esperança que ens marca el camí cap a un món on la producció d’aliments pugui ser més sostenible i responsable. "Cuits pel clima" és un diàleg humil de dos autors de generacions i àmbits professionals diferents. Dues veus valentes preocupade
Añadir a mis favoritos
Compartir