DE L'ALTA CUINA A CASA
PRÒLEG D'ANDONI LUIS ADURIZ. ELS MENÚS DEL MILLOE XEF JOVE DEL PAÍS
David Andres Morera20,90 €
- Editorial: COLUMNA
- Año de edición: 2018
- Materia: Gastronomía
- ISBN: 978-84-664-2363-2
- Páginas: 272
- Encuadernación: Cartoné
- Colección: Fora De Col.leccio
- Idioma: Catalán
20,90 €
Alerta disponibilidad online20,90 €
David Andrés és el cap de cuina de l?ABaC, guardonat amb tres estrelles Michelin i considerat el millor xef jove del país durant tres anys consecutius. La seva història és un exemple de superació i constància i ens ensenya que no s?han de deixar escapar les oportunitats per arribar al més alt, sempre tocant de peus a terra.
A De l?alta cuina a casa hi trobareu seixanta receptes, ordenades per les temporades de l?any, que combinen productes de la terra amb la cuina d?avantguarda. Cuina fàcil, de temporada, per fer a casa. A més, el llibre inclou menús dels millors xefs: Andoni Luis Aduriz, Xavier Pellicer, Jordi Cruz, Joan Roca i Jean Louis Neichel, els seus grans mestres.
«En molt pocs anys ha aconseguit ser la mà dreta d?un altre dels grans, Jordi Cruz, inaugurar amb la família un restaurant a la seva Igualada natal, el Somiatruites, i guanyar-se el respecte i l?admiració del gremi i de la premsa gastronòmica. [...] Qui signa aquest llibre us ensenyarà a cuinar, però el seu mestratge és més elevat». Del pròleg d?Andoni Luis Aduriz, xef del restaurant Mugaritz
Añadir a mis favoritos
Compartir