DE L'ALTA CUINA A CASA

DE L'ALTA CUINA A CASA

PRÒLEG D'ANDONI LUIS ADURIZ. ELS MENÚS DEL MILLOE XEF JOVE DEL PAÍS

20,90 €

  • Editorial: COLUMNA
  • Año de edición:
  • Materia: Gastronomía
  • ISBN: 978-84-664-2363-2
  • Páginas: 272
  • Encuadernación: Cartoné
  • Colección: Fora De Col.leccio
  • Idioma: Catalán

20,90

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

20,90 €

David Andrés és el cap de cuina de l?ABaC, guardonat amb tres estrelles Michelin i considerat el millor xef jove del país durant tres anys consecutius. La seva història és un exemple de superació i constància i ens ensenya que no s?han de deixar escapar les oportunitats per arribar al més alt, sempre tocant de peus a terra.

A De l?alta cuina a casa hi trobareu seixanta receptes, ordenades per les temporades de l?any, que combinen productes de la terra amb la cuina d?avantguarda. Cuina fàcil, de temporada, per fer a casa. A més, el llibre inclou menús dels millors xefs: Andoni Luis Aduriz, Xavier Pellicer, Jordi Cruz, Joan Roca i Jean Louis Neichel, els seus grans mestres.

«En molt pocs anys ha aconseguit ser la mà dreta d?un altre dels grans, Jordi Cruz, inaugurar amb la família un restaurant a la seva Igualada natal, el Somiatruites, i guanyar-se el respecte i l?admiració del gremi i de la premsa gastronòmica. [...] Qui signa aquest llibre us ensenyarà a cuinar, però el seu mestratge és més elevat». Del pròleg d?Andoni Luis Aduriz, xef del restaurant Mugaritz

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar