DESIG DE XOCOLATA

DESIG DE XOCOLATA

PREMI RAMON LLULL 2014

9,95 €

9,95

Consigue 0,50 puntos TROA

Versión ebook disponible
por 8,99 €

Valoración TROA

Calidad literaria

Contenidos

Libros que requieren un criterio moral sólido

Valoración de los clientes

9,95 €

Consigue 0,50 puntos TROA

Enviar a un amigo

“Setze bocins de porcellana blanca de mides i formes diferents i un tub de pega “d’aquella que ho enganxa tot”. En Max es lliure al joc, gens divertit, de fer-los encaixar, com qui munta un trencaclosques. Són quarts de quatre de la matinada i hauria de ser al llit, perquè s’ha de llevar d’aquí a tres hores, però ha promès a la Sara que ho faria i no ho vol deixar”.

Llibre que ens dóna una visió, més aviat lleugera, del naixement, i també del desenvolupament, de la xocolata a Barcelona. No té tanta importància això esmentat, com les diverses histories que s’entrecreuen: histories un tant desiguals, tant en qualitat literària com a l’hora de presentar als personatges; aquests semblen massa paral•lels, en particular la Sara, la Càndida i la Caterina totes tres dones que –per raons diferents– sobrevaloren o donen prioritat a un amor massa apassionat, que les aboca a la sexualitat sense seny; ó també en Max i en Guillot, dos homes que –per amor a la estimat– semblen massa bones fe.

Escriu un català bonic, enriquidor; podria haver estat una bona obra, dons l’argument es sòlid i està molt ben documentat, si la narració hagués estat més polida. A la narració li manca harmonia i polidesa: “sobren” paraules, expressions repetides o molt semblants, descripcions que també ho semblen…. Els personatges “s’expliquen” , no “es donen a conèixer” mitjançant la narració.

Varis cops es descriuen amb detall relacions sexuals sense que es vegi motiu. També exposa, amb carta de normalitat, les relacions fora del matrimoni, adúlteres, la infidelitat, el lesbianisme, ...

Nuestros clientes opinan

Sé el primero en opinar sobre este libro.

Deja tu opinión

Valoración TROA

Contiene valores positivos

De interés general para todos los públicos

De interés general para público formado

Requiere un criterio moral sólido

Puede herir la sensibilidad del lector

Sin valoración TROA