DIARI DEL ROWLEY 2. UNA AVENTURA SUPERGUAI

DIARI DEL ROWLEY 2. UNA AVENTURA SUPERGUAI

15,00 €

15,00

Añadir a mi cesta

Consigue 0,75 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 02/11/2020

15,00 €

Consigue 0,75 puntos TROA

Enviar a un amigo

Rowley escriu al costat del seu amic Greg un conte sobre Roland, un noi amable i obedient que no destaca, i el seu amic Garg i com aquests van a la recerca i rescat de la mare de Roland, que ha estat segrestada per un malvat bruixot. Roland, àvid d'aventures, no pot permetre això. En el camí tenen molts avatars i coneixen a altres herois que es convertiran en els seus amics i els ajudaran en la seva missió.
Inversemblant de principi a fi, aquest llibre reuneix tots els elements fantàstics dels contes: des de personatges mitològics fins vampirs i fins i tot el Pare Noel.
Escrit de forma senzilla i fins i tot infantil, hi ha una diferència de caràcter entre Rowley i Greg. Mentre un sol escriu per entretenir-se i deixar volar la imaginació, l'altre només busca formes de fer diners amb aquest llibre, probablement com una crítica a com llibres i pel·lícules s'exploten amb la venda de ninots, figures d'acció o videojocs.
No té cap qualitat literària, però als seguidors de la saga de Diari del Greg sens dubte els agradarà. Aquest llibre es manté en la línia d'aquesta saga sense aportar res de nou.
Fa una crítica a com en els llibres d'aventures i herois, el protagonista sempre és fort i intrèpid i li passen moltes coses, mentre que el nostre protagonista és un noi senzill que adora la seva mare, un «pringat», característica que Greg critica el seu amic. No obstant això, Rowley es reflecteix a si mateix en el seu personatge, l'únic objectiu és entretenir-se dibuixant-se com l'heroi.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar