EL BESTIARI DE L'AXLIN

EL BESTIARI DE L'AXLIN

16,95 €

16,95

Añadir a mi cesta

Consigue 0,85 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 05/10/2020

16,95 €

Consigue 0,85 puntos TROA

Enviar a un amigo

El món de l'Axlin està infestat de monstres. Alguns ataquen als viatgers en els camins, d'altres assetgen els pobles fins que les arrasen completament i d'altres entren a les cases de nit per endur-se els nens mentre dormen.L'Axlin ha crescut sent conscient que qualsevol dia li pot tocar a ella. La gent del seu poble ha sobreviscut als monstres durant generacions i han après a evitar-los tant com han pogut. Però un dia, l'Axlin descobreix que existeixen molts tipus de monstres diferents, que cada poble s'enfronta als seus malsons particulars i que hi ha criatures que no coneix i de les quals no sap com defensar-se.Axlin és l'escriba del seu poble. L'única que sap llegir i escriure. Per això, ningú del seu voltant comprèn realment la importància de la seva feina. Però ella s'ha proposat investigar tot el possible sobre els monstres i plasmar els seus descobriments en un llibre que pugui servir de guia i de protecció a altres persones. Per aquest motiu decideix anar-se'n amb els quincallaires i començar una ruta per aplegar la saviesa ancestral dels pobles en la seva precària lluita contra els monstres. Això no obstant, al llarg del seu viatge descobrirà coses que mai no s'hauria imaginat quan va marxar.

Más libros de este autor

Ver todos
Laura Gallego García

Laura Gallego García

(Valencia, España, 1977)Escritora de literatura juvenil, especializada en temática fantástica. Estudió Filología Hispánica en la Universidad de Valencia y, en 1999, ganó el premio El Barco de Vapor con su libro “Finis Mundi”, una novela ambientada en la Edad Media, premió que volvió ganar tres años después con “La leyenda del Rey Errante”. Ha escrito veintisiete novelas juveniles y algunos cuentos infantiles. Algunos de sus libros más populares entre sus seguidores: “Crónicas de la Torre”, “Dos velas para el diablo”, “Donde los árboles cantan”,... [Leer más]

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar