EL BOSC DELS QUATRE VENTS

EL BOSC DELS QUATRE VENTS

20,90 €

20,90

Añadir a mi cesta

Consigue 1,05 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 04/11/2020

20,90 €

Consigue 1,05 puntos TROA

Enviar a un amigo

Precedida per l'èxit de les seves novel·les anteriors, aquesta última de Maria Oruña situa com és habitual el misteri a les terres del nord d'Espanya, en aquest cas Galícia. El paisatge de boscos i construccions medievals té un protagonisme important en el relat.
Dos escenaris paral·lels en la narració, separats per més de cent anys en el temps. D'una banda, Jon Bécquer, catedràtic d'antropologia de Madrid, que localitza obres d'art perdudes, apareix al parador de Santo Estevo, antic monestir a Ribas de Sil, prop d'Orense. Sent parlar de la llegenda d'uns anells episcopals miraculosos i es proposa trobar-los. L'aparició del cadàver d'un jove del poble al jardí del parador obre una investigació. Per una altra, més de cent anys abans Marina, una jove que s'interessa en la ciència més del que és habitual en les dones del seu temps, arriba al monestir juntament amb el seu pare que va a exercir com a metge de la comarca. Immediatament Marina s'interessa pels remeis naturals que es fabriquen a la botica del monestir. El seu amor amb un aprenent de la botica, sense cap noblesa, i els avatars pels quals passen són la història paral·lela.
La lectura és molt entretinguda, atrapa. Els finals de les dues històries són diversos i els fils que les uneixen queden potser una mica febles.
La seva lectura proporciona una bona estona, sobretot si es coneixen aquests paisatges. Carmen Trigo.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar