EL CAPÍTOL DEL JULIAN + LLIBRETA WONDER

EL CAPÍTOL DEL JULIAN + LLIBRETA WONDER

10,50 €

10,50

Consigue 0,53 puntos TROA

Valoración TROA

Calidad literaria

Contenidos

Libros que contienen valores positivos de interés para recomendar a todo tipo de lectores

Valoración de los clientes

10,50 €

Consigue 0,53 puntos TROA

Enviar a un amigo

Després de Wonder, s'explica aquí la història de Julian, el seu company de classe, un noi una mica pinxo i molt sensible davant l'anomalia física August fins al punt de tenir malsons. Julian ho rebutja profundament i arriba a distribuir missatges anònims anomenant-lo monstre. El fet arriba a l'orella del director del centre educatiu i decideix expulsar-lo amb l'enuig dels seus pares que li excusen, especialment la seva sobreprotectora mare. Julian és amic d'un professor que intenta ajudar-lo i li demana que es disculpi, però aquest es nega. Durant una estada amb la seva àvia, supervivent de l'holocaust nazi, aquest li explica un sorprenent relat que mou els sentiments del seu nét de manera que la seva hostilitat evoluciona cap a la comprensió.
El llibre reflecteix un altre punt de vista al voltant de August a través de la conducta d'un nen de deu anys, exempt de compassió i amb certa crueltat no del tot conscient, una situació bastant real a aquestes edats. Els personatges resulten creïbles, dibuixats amb una prosa senzilla, àgil i plena de vivesa que mostra les diferents postures cap a un mateix succés. L'obra, emotiva i commovedora sense ratllar en el sentimentalisme, ofereix una reflexió summament positiva pel que la seva lectura pot servir no només a un públic general, inclòs el juvenil, sinó també a pares i educadors.

Más libros de este autor

Ver todos
R.J. Palacio

R.J. Palacio

Diseñadora americana. Reside en Nueva York con su marido y sus dos hijos. Ha trabajado durante años como ilustradora de libros. En 2012 publicó su primera novela, “La lección de August”, que tenido muy buena acogida tanto por parte del público como de la crítica literaria. Actualmente vive en Nueva York con su marido y sus dos hijos.... [Leer más]

Nuestros clientes opinan

Sé el primero en opinar sobre este libro.

Deja tu opinión

Valoración TROA

Contiene valores positivos

De interés general para todos los públicos

De interés general para público formado

Requiere un criterio moral sólido

Puede herir la sensibilidad del lector

Sin valoración TROA