EL CEL ENGABIAT

EL CEL ENGABIAT

9,95 €

9,95

Añadir a mi cesta

Consigue 0,50 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 09/07/2020

9,95 €

Consigue 0,50 puntos TROA

Enviar a un amigo

Planeta reedita El cel engabiat, novel•la sobre la qual està basat el guió de la pel•lícula Jojo Rabbit, una comèdia negra de 2019. L'autora, Christine Leunens (Connecticut, Estats Units), ha estat model i participat en campanyes fotogràfiques i anuncis de televisió, per a més tard dedicar-se a la cria de cavalls a la regió francesa de Picardia, on va començar la seva carrera d'escriptora.
La història comença a Viena poc abans que Hitler s'annexioni Àustria al Tercer Reich. Llavors el protagonista era un adolescent que va quedar fascinat per la doctrina nazi. Passejant un dia per casa, descobreix que els seus pares tenen amagat en un recinte molt petit una jove jueva, el que li fa comprendre un seguit d'actuacions inusitades realitzades per aquells, i que l'autora relata amb gran sentit de l'humor.
Anys després, acabada la guerra i morts els pares i l'àvia del jove, tot segueix igual i la tancada de la dona continua. A partir d'aquest moment desapareix l'humor.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar