EL COLOR DEL SILENCI

EL COLOR DEL SILENCI

19,90 €

  • Editorial: ROCA
  • Año de edición:
  • Materia: Narrativa contemporánea
  • ISBN: 978-84-16867-23-3
  • Páginas: 484
  • Encuadernación: Cartoné
  • Idioma: Español

19,90

Consigue 1,00 puntos TROA

Versión ebook disponible
por 8,99 €

19,90 €

Consigue 1,00 puntos TROA

Enviar a un amigo

Elia Barceló torna amb El color del silenci, novel·la sentimental amb elements d'intriga que uneix amor, història i un misteriós assassinat juntament amb un ampli elenc de successos al voltant d'una saga familiar. Helena Guerrero és una famosa pintora de setanta anys que viu a Austràlia intentant oblidar el crim que va acabar amb la vida de la seva germana Alicia anys enrere; després de seguir una teràpia psicològica decideix traslladar-se a Madrid per investigar el fet. Allà ensuma en unes caixes de fotos i documents que li ha enviat la seva mare abans de morir on podria estar l'enigma de l'assassinat d'Alicia i es retroba amb antics familiars, especialment amb la seva néta qui l'ajuda en la recerca. L'acció es desenvolupa en tres èpoques i llocs diferents: Canàries al juliol de 1936 amb l'esclat de la Guerra Civil i l'inici del matrimoni de Blanca i un franquista acèrrim, Gregorio Guerrero, els pares d'Helena. El segon pla té lloc a Rabat el 1969 on els Guerrero celebren una festa en la seva esplèndida mansió mentre ocorre un succés que destrossa la família. Finalment, la història prossegueix al Madrid actual des d'on Helena viatjarà amb la seva parella a Rabat per intentar aclarir els fets in situ.
L'autora escriu amb soltesa i una prosa càlida amb la qual s'acobla hàbilment els diferents relats que entreteixeixen una complexa trama explicada per un narrador omniscient i quallada de problemes amorosos i dramàtics: crims, nadons robats, traïcions i qüestions polítiques juntament amb la investigació d'un assassinat que E. Barceló maneja amb encertat tractament de la intriga dosificant la informació. Per la resta, la protagonista està ben perfilada i les atmosferes correctament ambientades encara que amb algun tòpic crític cap a l'Església especialment en relació al robatori de nadons. Es mostren comentaris i actuacions permissives respecte al matrimoni i les relacions sentimentals encara que sense excessiu relleu. Potser la narració resulti una mica prolixa en detalls que contribueixen a allargar innecessàriament l'extensió de la novel·la.

Los clientes que compraron este producto también compraron

Los clientes que compraron este producto también compraron

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar