EL LLARG VIATGE DE LES DONES. FEMINISME A CATALUNYA

EL LLARG VIATGE DE LES DONES. FEMINISME A CATALUNYA

17,90 €

  • Editorial: EDICIONS 62
  • Año de edición:
  • Materia: Mujer
  • ISBN: 978-84-297-7837-3
  • Páginas: 304
  • Colección: Llibres A L'abast
  • Idioma: Español

17,90

Añadir a mi cesta

Consigue 0,90 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 29/09/2020

17,90 €

Consigue 0,90 puntos TROA

Enviar a un amigo

El feminisme a Catalunya no va néixer ahir. Des de mitjans del segle xix, aquest moviment ha tingut grans figures, com Dolors Monserdà, Teresa Claramunt, Frederica Montseny, Aurora Bertrana, Anna Murià, Maria Aurèlia Capmany i Maria Mercè Marçal, entre d’altres.
El llarg viatge de les dones recull cinquanta textos fonamentals, tant individuals com col·lectius, de més d’una trentena de dones, algunes molt poc conegudes, que, des de finals del segle xix i al llarg de tot el segle xx, van apuntalar amb un posicionament contundent el feminisme a Catalunya. Les seves reflexions van suposar un punt d’inflexió, en diferents moments de la història, en la creació d’una consciència col·lectiva i plural a favor dels drets de les dones a casa nostra.
Aquesta antologia constitueix, doncs, una breu història del feminisme català. Un llibre que posa en valor les aportacions del passat i que permet conèixer tant la nòmina canònica com la més desconeguda de les dones que han nodrit el pensament i el moviment feminista a Catalunya. Perquè per entendre els avenços presents i fixar els reptes futurs cal saber d’on venim.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar