EL LLIBRE DELS EMBOTITS

EL LLIBRE DELS EMBOTITS

15,00 €

  • Editorial: EDITORIAL SIDILLA
  • Año de edición:
  • Materia: Gastronomía
  • ISBN: 978-84-942564-8-6
  • Encuadernación: Bolsillo
  • Colección: < Genérica >
  • Idioma: Catalán

15,00

Añadir a mi cesta

Consigue 0,75 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 04/04/2024

15,00 €

Consigue 0,75 puntos TROA

Catalunya és terra d'embotits. La majoria els elaborem amb carn de porc, tot i que també en fem de senglar o de xai. Tradicionalment la matança del porc constituïa la festa més important que se celebrava als masos.
Elaboradors reconeguts d'embotits tradicionals ens expliquen tots els secrets de l'elaboració del fuet i de la llonganissa de Vic, de la llonganissa de la Cerdanya, del xolís del Pallars i del paltruc de l'Empordà. Hi trobareu, però moltes altres receptes, des dels embotits més coneguts com la baldana o el botifarró, passant per les diferents varietats de botifarra com ara la catalana, la de llengua, la d'ou, la de perol, els bulls o bisbes, fins a la sobrassada, la somalla, el pa de fetge, el paté, la baiona, el pernil o la girella i alguns que són a punt de perdre's, com el sac d'ossos o els gossets.
Totes les receptes explicades pas a pas per poder elaborar a casa els millors embotits de la nostra tradició.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar