EL MOMENT DE VOLAR

EL MOMENT DE VOLAR

LA VOLTA AL MÓN DE LA LILA 1

7,95 €

  • Editorial: ESTRELLA POLAR
  • Año de edición:
  • Materia: Narrativa de 10 a 12 años
  • ISBN: 978-84-9137-152-6
  • Páginas: 96
  • Encuadernación: Rústica
  • Idioma: Catalán
  • Temas: Aventuras
  • Valores: Cariño. Ilusión

7,95

Alerta disponibilidad
No Disponible El artículo no se encuentra disponible para la venta online en este momento. Haz clic en Alerta disponibilidad y te avisaremos cuando tengamos ejemplares
Versión ebook disponible
por 3,99 €

Enviar a un amigo

Lila Vermeer, de nou anys, nascuda i criada en el circ del seu oncle matern, ha creuat ja a la seva curta edat més fronteres de les que pot recordar. Encara no sap quin és el seu talent circense però està obstinada a descobrir-ho. El seu oncle a més de ser propietari i director del circ, hi treballa com a menjafoc, la seva mare és la dona-bala, el seu pare, entomòleg de professió abans d'unir-se al circ, actua com a domador d'insectes i els seus millors amics són els germans Fàtima i Samir, que executen exercicis en el trapezi. La història, primera d'una sèrie protagonitzada per la Lila, transcorre a Amsterdam, la ciutat on va néixer el seu pare i narra diferents aspectes de la seva vida diària, de les relacions amb els seus familiars i del seu desig d'ajudar el seu pare que vol presentar a un premi científic la seva troballa d'una espècie desconeguda de coleòpter que va trobar en les selves d'Amèrica del Sud. L'autora ha creat un perfil de nena interessant pel seu caràcter emprenedor i llançat i per la seva manera de suportar una forma de vida atractiva però també fatigosa, sempre viatjant en una caravana rodant. Les seves aventures, comptades amb senzillesa, subratllen l'ambient cordial que regna al circ, tot i els flamígers empipaments del director, clamorosos però poc duradors i l'afecte que uneix els seus pares entre si i del que ella participa en la mateixa mesura. Divertida, ben escrita i animada per personatges simpàtics, aquest primer llibre de la sèrie "La volta al món de Lila" convida a esperar amb interès les properes.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar