EL NINOT DE NEU

EL NINOT DE NEU

6,95 €

6,95

Enviar a un amigo

En aquest episodi de la sèrie que protagonitza l'inspector Harry Hole , de la Brigada Criminal de la policia d'Oslo , s'enfronta a un maníac assassí que executava les seves víctimes a l'arribada dels primers freds hivernals . Deixava com signatura un grotesc ninot de neu amb el que desafiava la policia a descobrir l'autor del crim .
Nombroses pistes falses , deixades amb molta habilitat , desorienten l'equip de l'inspector Hole i li fan cometre freqüents i greus errors . Detinguts diversos sospitosos i quan les proves acusatòries semblaven concloents , l'avanç de les investigacions demostra, una vegada i una altra , la innocència del sospitós . Com els assassinats del "Ninot de neu" no cessen , l'opinió pública , alarmada pel sensacionalisme dels mitjans de comunicació , manifesta la seva indignació contra la ineficàcia de les autoritats i forces de seguretat . No obstant això , la tenacitat i l'astúcia de l'inspector Hole aconsegueixen resoldre el cas de manera sorprenent quan tots els esforços semblaven condemnats al fracàs . L'autor utilitza una depurada tècnica narrativa per sembrar el clima d'incertesa que envolta els plans de l'assassí i relatar amb estil realista les escenes de més tensió en què intervé el valerós protagonista . L'ambient en què es mouen els personatges , homes i dones , no té en absolut cap referència moral , atents a la satisfacció dels seus instints sexuals . Relacions extramatrimonials , adulteris i contactes esporàdics , se succeeixen amb naturalitat com a simples necessitats fisiològiques , com l'aliment o el somni . El novel•lista noruec Jo Nesbo ( Oslo , 1960 ) ha obtingut grans èxits en la literatura d'intriga i ha estat guardonat amb prestigiosos premis del gènere policíac dins i fora del seu país .

Más libros de este autor

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar