EL PASSAT

EL PASSAT

22,90 €

22,90

Añadir a mi cesta

Consigue 1,15 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 23/07/2024

22,90 €

Consigue 1,15 puntos TROA

Quatre germans, ja en més de la meitat de la seva vida, es reuneixen en la que va ser durant generacions, la casa familiar on van viure amb els seus avis quan la seva mare va marxar del domicili familiar, cansada del seu marit, encara que aleshores eren només tres. La casa està situada a una petita localitat prop de la costa, a Anglaterra.
La casa és plena de records, però cadascú té la seva vida, i el manteniment se'ls fa costós, per això en aquestes vacances de tres setmanes han de decidir què fer-hi. Conviuen els quatre germans, tres dones i un home, més la darrera dona d'aquest, una dona imponent, i el fill de l'últim amant d'una.
Amb una prosa sòbria i elegant van arribant a la casa i van apareixent les vides i caràcters de cadascú, el temor a la influència de la Pilar, la nova esposa… Quan ja es coneixen les seves maneres de ser i de viure la novel·la fa un salt al passat i com en un flashback qui arriba a la casa és la seva mare amb tres d’ells. I es readapta a la vida dels pares, i avis dels nens.
Tot i la distància i les vides diverses, hi ha afecte fraternal entre ells, respecte, i certa nostàlgia per la vida passada i per les persones dels seus avis i la seva mare. Cada germà percep els fets de manera molt diversa, i cadascú a la seva manera té les seves pròpies decepcions.
En un nou salt es torna al present de la novel·la i s'hi forja el desenllaç. Com i per què se separen i quina decisió prenen sobre aquest habitatge on era habitual passar el període de vacances.
La narració està molt atenta als detalls, tant del que és extern com dels sentiments i pensaments dels protagonistes. És una esplèndida escriptura de vida corrent i de succeïts del que és habitual.
Una gran novel·la.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar