EL PÈNDOL

EL PÈNDOL

PREMI MERCÈ RODOREDA 2020

18,00 €

18,00

Añadir a mi cesta

Consigue 0,90 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 09/12/2023

18,00 €

Consigue 0,90 puntos TROA

Anna Gas Serra (Barcelona, 1996) va començar a escriure contes quan tenia setze anys, de seguida però es va dedicar a la poesia. Alguns poemaris publicats i premiats. Des fa un parell d’anys que va tornar a escriure narrativa curta.

Una jove escriptora, publica aquests contes amb capteniments reals tot i que poden semblar ficció perquè els personatges basculen entre extrems, immersos en un vaivé d'opressions i obsessions. Va representant la complexitat de les distintes personalitats i les paradoxes de la nostra vida.
El món que descriu i on s’endinsa és inquietant.
Ho descriu així un dels comentaristes: “Hi ha qui surt d’una gàbia per habitar-ne una altra; un adolescent que se sotmet a un ritual de pas a la vida adulta; una noia que fa cua mentre es debat entre la solitud i la companyia; dos amics metges que es diverteixen jugant amb les seves passions”.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar