EL PORQUET DE NADAL

EL PORQUET DE NADAL

18,95 €

18,95

Añadir a mi cesta

Consigue 0,95 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 04/10/2022

18,95 €

Consigue 0,95 puntos TROA

L'apassionant història d'un nen i el seu ninot preferit. Jack porta amb Dito, un porquet de peluix, des que té memòria. Dito l'ha acompanyat en els seus problemes des de molt petit, quan els seus pares es van separar, quan es va haver de canviar de col·legi, quan va perdre la seva millor amiga Holly ... Dito sempre va estar allà. Però un dia, les coses canvien quan després d'una baralla amb la seva nova germanastra, aquesta llança a Dito per la finestra i més tard a Jack li compren un nou porquet de peluix. Com si pogués reemplaçar Dito! Però amb aquest nou amic viurà també grans aventures.
Una història d'amistat, família, aventures que agradarà tots els nens. La trama és divertida, plena de màgia i sorpreses que faran que el petit lector no pugui deixar de llegir el llibre fins acabar-lo. El llenguatge de l'autora és de qualitat i empra nombrosos adjectius i que ampliaran el vocabulari del lector.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar