EL PORT DE LA SELVA, IMATGES I HISTÒRIES DE L'AHIR

EL PORT DE LA SELVA, IMATGES I HISTÒRIES DE L'AHIR

20,00 €

20,00

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

20,00 €

Profusament il·lustrat, el llibre es basa en les fotografies inèdites del Port de la Selva del primer terç del segle XX que va fer el fotògraf portselvat no professional Isaac Cervera Cané (1875-1937), en antigues plaques que la seva família i el seu besnet Pere Toro van conservar com un tresor. Les imatges permeten copsar la vida quotidiana dÆun poble amb una infraestructura pesquera artesanal -com la seva drsena natural o la pedra dÆAmarra i el molló on fondejaven embarcacions grans- i els carrers sense pavimentar. Les imatges van acompanyades dÆun text que sintetitzen la història i la vida social que es feia en aquest poble nascut en el declivi de la pirateria, esdevingut municipi lÆany 1787.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar