EL PRESIDENT HA DESAPAREGUT

EL PRESIDENT HA DESAPAREGUT

/

22,50 €

22,50

Alerta disponibilidad
No Disponible El artículo no se encuentra disponible para la venta online

22,50 €

Enviar a un amigo

L'expresident Bill Clinton i James Patterson publiquen un thriller polític titulat El President ha desaparegut, una trama plena d'aventures en què un President de ficció dels Estats Units, Jonathan Lincoln Duncan, es veu embolicat en una greu crisi i desapareix durant cinc dies amb el perill de ser destituït.
Duncan és el narrador en primera persona i protagonista de l'amenaça d'un ciberatac, pel que sembla originada pels yihadistes, en què possiblement podria estar involucrat algun alt càrrec del cercle íntim del president. La novel·la, escrita amb senzillesa i intens ritme, manté en tot moment la intriga sobre molts aspectes d'interès a nivell mundial.
En aquestes pàgines abunden les declaracions polítiques i es tracten temes com la seguretat nacional, les relacions amb els mitjans de comunicació, com gestionar una crisi, saber gestionar l'estratègia per vèncer l'enemic i altres qüestions que Clinton coneix de primera mà. Novel·la de palpitant actualitat en què els terroristes, els hackers i una assassina a sou són veus que s'intercalen en el relat lineal. El llibre, que s'ha convertit en best-seller atrapa per la seva agilitat i versemblança.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar