EL REBOST

EL REBOST

ADOBS, CONSERVES, CONFITURES I LICORS

14,90 €

  • Editorial: COSSETANIA EDICIONS
  • Año de edición:
  • Materia: Gastronomía
  • ISBN: 978-84-9034-217-6
  • Páginas: 240
  • Encuadernación: Rústica
  • Colección: Altres
  • Idioma: Catalán

14,90

Añadir a mi cesta

Consigue 0,75 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 08/05/2024

14,90 €

Consigue 0,75 puntos TROA

El rebost és el primer llibre en català dedicat exclusivament a l'art de la conservació dels aliments. Després d'uns capítols d'entrada on se n'explica la història, els diferents procediments i tot allò que cal saber per a preparar correctament una conserva, el llibre es divideix en vuit grans apartats: les hortalisses, la fruita, les olives, els bolets, els derivats del porc, el peix, els formatges i els licors. La cura per aconseguir un llenguatge intel·ligible per tothom, la claredat de les explicacions tècniques, l'anecdotari, els suggeriments, els comentaris preliminars a cada un dels elements a conservar, fan d'aquest receptari --recollit la majoria de vegades de viva veu-- un llibre de lectura agradable i un manual extraordinàriament útil per als no iniciats. «La conservació dels aliments --diu Edmon Vallès en el seu pròleg-- és una d'aquelles activitats, a la vegada modesta i transcendent, que valen per la unitat immediata i també per a la nostra pròpia educació Una de les innumerables coses belles que ens ofereix, encara vives, el pasat»

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar