EL RITME DEL MÓN

EL RITME DEL MÓN

14,90 €

14,90

Añadir a mi cesta

Consigue 0,75 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 10/12/2021

14,90 €

Consigue 0,75 puntos TROA

Enviar a un amigo

A la ciutat estem envoltats de soroll constant: els cotxes, les persones, les màquines ... i és impossible escoltar el món que ens envolta. Així ho descobreix la protagonista que, acompanyada de la seva mare, va al bosc per descobrir una cosa molt important: el silenci. Perquè cal estar en silenci de tant en tant i apreciar els sons de la natura, dels ocells, els arbres, rius ... així com els nostres propis pensaments i trobar pau.
Amb aquest conte l'autor vol mostrar la importància del silenci per trobar-nos a nosaltres mateixos, on podem analitzar els nostres pensaments, meditar i relaxar-nos. Una manera de que els nens aprenguin a estar en contacte amb ells mateixos i la natura, ja que no tot és el caos del dia a dia, la tele, cotxes ...

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar