EL SETÉ ÀNGEL

EL SETÉ ÀNGEL

20,00 €

20,00

Consigue 1,00 puntos TROA

Versión ebook disponible
por 9,99 €

Valoración TROA

Calidad literaria

Contenidos

Libros de interés general. Más adecuado para personas con criterio y formación en los temas tratados

Valoración de los clientes

20,00 €

Consigue 1,00 puntos TROA

Enviar a un amigo

Premi Sant Jordi 2016. L’Ernest, un publicitari d’èxit i entusiasta dels plaers de la vida, navega amb el seu veler entre les illes de Patmos i d’Icària en companyia del seu fill de set anys Marc, de la seva parella Sophie i del petit Max, fill de la Sophie. Fa mala mar. Quan comença a pondre’s el sol, el veler topa amb les restes d’un naufragi i en Marc cau a l´aigua. Així comença la història. El lector seguirà la recerca desesperada del pare. S’hi barregen molts sentiments: egoisme i culpa, odi angoixat i incapacitat per compartir el sofriment. Hi arriba la mare d’en Marc, que li retreu la irresponsabilitat i l’amenaça amb denunciar-lo a la justícia per una actuació d’ homicidi per imprudència. En Marc, va a parar a un bot de refugiats que l´acullen, per sentit de solidaritat i, a partir d´un determinat moment, per l´interès de poder travessar més fàcilment la frontera, com acostuma a passar quan els adults van amb nens petits.

La contraposició de turistes, periodistes, voluntaris i refugiats, amb unes aspiracions i problemàtiques tan diferents, és descrita amb encert i demostra que ho coneix sobre el terreny. En treu vivències i detalls que reforcen l’entramat que exposa en forts contrasts: el record del "dia trist del nen", quan té sis anys i els pares li comuniquen que es separen. Després explora els tres naufragis: el personal de l´Ernest que s´havia vist com a triomfador, el naufragi real d’en Marc i també la situació actual d´Europa en aquests moments.

El naufragi del pare, és descrit amb detall. Descobreix la fragilitat de la vida seva i que en un moment de desesperació acaba al llit amb una voluntària que acaba de conèixer. Ell mateix acaba horroritzat, però no té recursos per afrontar-ho. Hi ha descripcions desagradables de sexe. Al final, el protagonista reflexiona, en recobrar el seu fill, i també en sentir de prop la tendresa, el dolor i l’alegria de la seva ex-dona, la mare d´en Marc. L’Ernest, d´aquest enfonsament personal, n’ha tret una lliçó i es planteja la necessitat de canviar d´actituds davant la vida.

És un llibre que porta a un tema de dolorosa actualitat, que interpel·la els lectors sobre les conseqüències funestes d´una guerra.


Los clientes que compraron este producto también compraron

Los clientes que compraron este producto también compraron

Nuestros clientes opinan

Sé el primero en opinar sobre este libro.

Deja tu opinión

Valoración TROA

Contiene valores positivos

De interés general para todos los públicos

De interés general para público formado

Requiere un criterio moral sólido

Puede herir la sensibilidad del lector

Sin valoración TROA