EL TEMPS ENTRE COSTURES

EL TEMPS ENTRE COSTURES

Ahorras un 5,0%

9,95 €

9,45 €

Ahorras un 5,0%

9,95

9,45

Alerta disponibilidad
No Disponible El artículo no se encuentra disponible para la venta online en este momento. Haz clic en Alerta disponibilidad y te avisaremos cuando tengamos ejemplares

Ahorras un 5,0%

9,95 €

9,45 €

Enviar a un amigo

En els mesos previs a l'alçament de l'exèrcit en 1936, una jove modista madrilenya s'instal·la a Tànger, portada per la passió que sent per un home. Passats els mesos és traïda i abandonada, quedant sola, aclaparada per deutes aliens i sense possibilitat de tornar a Madrid per causa de la guerra. Es trasllada a Tetuan, on es forja una nova identitat i aconsegueix posar en marxa una selecta botiga de moda a la qual atén clientes estrangeres.
Amb un estil correcte i un ritme pausat, l'autora desenvolupa una extensa trama dividida en tres parts: l'arribada de la protagonista a Tànger, emmarcada en la guerra civil espanyola, on es descriu la situació del nord de l'Àfrica espanyol des de l'òptica de la jove modista republicana; l'estada a Tetuan, on aquesta pateix tota mena de revessos, fins que aconsegueix obrir-se camí en el món de la moda amb gran èxit; i l'etapa madrilenya, un cop acabada la guerra, quan torna a la capital com a gran dissenyadora. Allà la seva destinació quedarà lligada a l'amant del ministre d'Afers Estrangers, Juan Luis Beigbeder, i a l'agregat naval Alan Hillgarth, cap de la intel·ligència britànica a Espanya, i aprofitarà el seu tracte amb les dones de jerarques per informar, com a espia, als anglesos. És aquesta una novel·la entretinguda, amb canvis de ritme, molt extensa i amb un marc històric tenyit d'una visió republicana de la recent història espanyola.
María Dueñas (1964) és doctora en Filologia Anglesa i professora titular de la Universitat de Múrcia.

Más libros de este autor

Ver todos
María Dueñas

María Dueñas

(Puertollano, Ciudad Real, 1964) Doctora en Filología Inglesa y profesora titular en la Universidad de Murcia, actualmente en excedencia. A lo largo de su carrera profesional ha impartido docencia en universidades norteamericanas y participado en múltiples proyectos educativos, culturales y editoriales. En 2009 irrumpe en el mundo de la literatura con "El tiempo entre costuras", la novela que se ha convertido en el gran éxito editorial de los últimos años y que ha cautivado por igual a lectores y crítica. Las cifras de venta superan ampliamente... [Leer más]

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar