ELS 7 HÀBITS DE LA GENT ALTAMENT EFECTIVA

ELS 7 HÀBITS DE LA GENT ALTAMENT EFECTIVA

9,95 €

  • Editorial: LA BUTXACA
  • Año de edición:
  • Materia: Autoayuda
  • ISBN: 978-84-9930-663-6
  • Páginas: 456
  • Encuadernación: Rústica
  • Colección: < Genérica >
  • Idioma: Catalán

9,95

Añadir a mi cesta

Consigue 0,50 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 12/12/2023

Manual en què l'autor exposa el mètode que ensenya en el Centre de Lideratge per ell presidit, per aconseguir la consolidació de la pròpia personalitat en les relacions laborals, familiars i socials.
El que l'obra ofereix en el fons són suggeriments d'estricte sentit comú, revestits de terminologia especialitzada d'origen psicològic i psiquiàtric. Potser per dirigir-se a lectors de mentalitat predominantment anglosaxona, insisteix una i altra vegada en la necessitat de la comunicació interpersonal directa i oberta, i en la de combinar l'eficàcia pragmàtica amb el respecte als sentiments propis i aliens. Escrita amb un estil col·loquial la qualitat queda desfavorida per una traducció francament dolenta, l'exposició és molt complexa en aparença però bastant simplista en el fons, encara que les realitats a què es refereix, tot i ser òbvies, potser no resultin sempre evidents per a tothom, almenys si no es presenten revestides d'aparences científiques.
L'autor recomana una adequada barreja d'afany de superació, moderada ambició econòmica i consideració cap als altres, especialment cap a la família i els amics. En resum, proposa tenir molt en compte els béns materials, sense oblidar els espirituals, dins d'un sentit de la vida de fons entre filantròpic i cristià.

Más libros de este autor

Ver todos
Stephen R. Covey

Stephen R. Covey

(Salt Lake City, Utah, Estados Unidos, 1932 - Idaho Falls, Idaho, Estados Unidos, 2012) Escritor, conferenciante, religioso y profesor. Licenciado en Administración de Empresas por la Universidad de UTAH, master en la misma especialidad en la Universidad de Harvard y doctor en Historia por la Universidad de Brigham Young, en la que también impartió clases. Sus publicaciones, desde la perspectiva de su propia experiencia laboral, tratan sobre el liderazgo, eficacia personal y relaciones familiares y personales.... [Leer más]

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar