ELS ANGLES MORTS

ELS ANGLES MORTS

19,90 €

19,90

Añadir a mi cesta

Consigue 1,00 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 20/10/2021

Enviar a un amigo

Borja Bagunyà escriptor, professor del grau d’Estudis Literaris de la Universitat de Barcelona i doctor en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada.
Ha publicat altres quatre llibres, algun d’ells premiat. El 2016 funda Escola Bloom.
Actualment, és membre del Grup de Recerca Literatura Comparada en l’Espai Intel·lectual Europeu. Treballa i viu a Barcelona.
Dirigeix un màster de Construcció i Representació d’Identitats culturals.

Quan el seu rival s'emporta la plaça de catedràtic que tant desitjava, en Morella s'adona que necessita una idea per posar-se a escriure i fer avançar la seva carrera. Durant la guàrdia de la nit de Nadal, la Sesé, la seva dona, una ginecòloga molt reconeguda, viu una experiència per a la qual no estava preparada. I mentrestant, l'Olof, l'ultranebot, fill d'un germà inaguantable, arriba a Barcelona per passar-hi uns mesos.

De difícil comprensió, una erudició inusual, amb un estil literari irònic, complicat; no té especials descripcions eròtiques, sí algunes referències culturals i religioses estranyes.
“Escriure sobre un origen nou amb una paraula tan nova…, fundar un nou pensament, una nova explicació”; amb aquestes paraules acaba el llibre.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar