ELS COLORS DE L'INCENDI

ELS COLORS DE L'INCENDI

19,95 €

  • Editorial: BROMERA
  • Año de edición:
  • ISBN: 978-84-9026-961-9
  • Páginas: 456
  • Idioma: Catalán

19,95

Añadir a mi cesta

Consigue 1,00 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 20/01/2021

19,95 €

Consigue 1,00 puntos TROA

Enviar a un amigo

Reprèn l'escriptor francès Pierre Lemaitre en la seva nova novel·la la història de la saga familiar dels Pericaut que va iniciar en Ens veurem allà dalt, novel·la guanyadora del Premi Goncourt 2014.
En 1927, Madeleine Pericaut, dona adinerada de l'alta burgesia francesa, acaba de perdre el seu pare que era un potent banquer. En ple enterrament, Paul, el seu fill de set anys, es llança per la finestra de la casa i s'estavella contra el fèretre. El nen queda per sempre en una cadira de rodes i necessitarà ajuda de per vida, primer de la seva mare i després d'una infermera polonesa. Madeleine, divorciada, i amb el seu ex marit a la presó per frau, ha de gestionar l'herència d'una gran fortuna que es va esvaint a conseqüència de la gran crisi i sobretot per la mala gestió i la traïció de familiars i assessors. Però Madeleine, protagonista i punt neuràlgic del relat, prepara la seva venjança.
Al voltant d'aquest nucli central es teixeixen embolics sentimentals, rancors i avarícia encarnats en uns personatges ben traçats que no amaguen ni les seves qualitats ni les seves misèries morals. Amb el temps, Paul mostra un gran interès per la música i es deixa subjugar per una cantant a la qual, malgrat la seva discapacitat, segueix en els seus concerts per diversos llocs d'Europa, també arriba a ser expert en cosmètica i membre de la resistència, ja en els anys de l'ascens del Tercer Reich quan el nazisme comença a estendre i afloren els primers brots de violència contra els jueus.
Lemaitre insereix el recorregut de la saga familiar a la interessant atmosfera d'una Europa envaïda pels totalitarismes i construeix una trama realista i plena de contrastos en què enfila costumisme, retalls d'història, humor negre, problemes amorosos de diversa índole, drama i intriga, tot amb una prosa eficaç amb la qual aconsegueix una novel·la molt amena.

M�s libros de este autor

Ver todos
Pierre Lemaitre

Pierre Lemaitre

(París, 1951)Escritor francés conocido por sus novelas de género negro y criminal, siendo ganador de numerosos premios como el Le Point o el Livre de Poche. Autor de más de diez novelas, Lemaitre ha sido traducido a trece idiomas y su obra Cadres Noirs fue adaptada al cine en 2012.Fue ganador del Premio Goncourt en 2013 por Nos vemos allá arriba.... [Leer m�s]

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar