ELS FERMENTATS
UN REGAL PER A L'ORGANISME
Marta Verges / Maria A. TorresAhorras un 5,0%
13,50 €
12,83 €
- Editorial: COSSETANIA EDICIONS
- Año de edición: 2020
- Materia: Gastronomía
- ISBN: 978-84-9034-983-0
- Páginas: 128
- Encuadernación: Rústica
- Colección: < Genérica >
- Idioma: Catalán
Ahorras un 5,0%
13,50 €
12,83 €
Añadir a mi cestaAhorras un 5,0%
13,50 €
12,83 €
Els aliments fermentats contribueixen directament al nostre benestar i, a més a més, són deliciosos. Amb l'ajuda de bacteris, llevats i fongs, el procés de fermentació allarga la conservació dels aliments, en potencia el gust i els converteix en autèntiques joies per a la salut de la nostra microbiota. En aquest manual, et proposem trenta receptes de fermentats, molt fàcils i variades, en les quals la màgia de la vida aconsegueix generar un microunivers fantàstic. Begudes referescants i saludables, formatges i iogurts vegetals fets amb llavors i fruita seca, verdures boníssimes i carregades de vitamines, pans de massa mare i farines saludables, postres delicioses a base de fruites i espècies... Endinsa't en el món dels fermentats i... que comenci la festa dels aliments vius!
Añadir a mis favoritos
Compartir