ELS INVISIBLES

ELS INVISIBLES

15,90 €

15,90

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

15,90 €

Enviar a un amigo

Els Invisibles, narra la història d'una nena anomenada Isabel i la seva família. Hi havia moltes coses que la família d'Isabel no es podia permetre, però intentaven no preocupar-se per les coses que no tenien, ja que es tenien els uns als altres. Arriba un dia en què no tenen suficient per pagar el lloguer i les factures i han d'abandonar la seva casa, plena de records feliços, i mudar-se a l'altre costat de la ciutat a un lloc trist i solitari, on la nena es torna invisible per la resta de persones. És llavors quan Isabel decideix ajudar els altres per aconseguir una de les coses més difícils ... fer que tot canviï.
Aquest llibre il·lustrat mostra amb tendresa la vida d'aquelles persones que, sent ignorades en la nostra societat, a través de l'amor i de l'esperit de servei, acaben resplendint amb llum pròpia.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar