ELS LLIBRES DE L'ALTRELLOC. 2: CAPTIVADA

ELS LLIBRES DE L'ALTRELLOC. 2: CAPTIVADA

9,95 €

9,95

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

Enviar a un amigo

En el segon llibre de la sèrie , Olivia , la protagonista , continua buscant la manera d' alliberar Morton , el nen atrapat en un quadre . Amb les seves ulleres màgiques trencades necessita l'ajuda dels gats , no sempre disponibles , per passar a aquesta altra dimensió . El seu nou veí Rutherford l'ajuda en la recerca d'un llibre de coneixement màgic amagat en algun lloc , on espera trobar claus , però amb el que es troba és amb successos esgarrifosos i veritables perills . Aquesta original història de fantasia i màgia , continua en l'inquietant escenari de la casa a la qual no fa gaire es va mudar la família d'Olivia , un lloc assetjat per malvats bruixots morts -els seus antics amos - que surten de les pintures penjades a les parets . Escrita amb estil senzill i directe , compta amb uns personatges simpàtics i propers, a més d'altres elements típics dels relats màgics com els tres gats parlants , la bruixeria i l'existència d'un món paral•lel en què la gent és real però no és viva . Els excèntrics pares d'Olivia posen el toc d'humor que alleugereix els moments més ombrívols i de més intensa por , en un relat ben ambientat , on en la vida quotidiana d'una nena normal , intrèpida i plena de curiositat , irromp la màgia . És una lectura entretinguda i divertida amb sorpreses fins al final .

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar