ELS MEUS DIES A LA LLIBRERIA MORISAKI

ELS MEUS DIES A LA LLIBRERIA MORISAKI

14,00 €

  • Editorial: NAVONA
  • Año de edición:
  • Materia: Narrativa contemporánea
  • ISBN: 978-84-19311-65-8
  • Páginas: 168
  • Encuadernación: Rústica
  • Colección: < Genérica >
  • Idioma: Catalán

14,00

Añadir a mi cesta

Consigue 0,70 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 04/04/2023

14,00 €

Consigue 0,70 puntos TROA

Satoshi Yagisawa, (Chiba, Japó, 1977) és escriptor novell. Els meus dies a la llibreria Morisaki és la seva primera novel·la. Convertida en èxit editorial a països asiàtics, va ser posteriorment portada al cinema.
Takako és una jove de vint-i-cinc anys. Kyushu és la seva localitat natal, on ha estudiat i s'ha incorporat a la primera feina. Des de fa un any és nòvia d'un dels seus companys de feina, o això creia ella, fins que inesperadament ell li anuncia que es casarà amb la seva nòvia. Per al jove, Takako només ha estat un passatemps. Incapaç de seguir com si no hagués passat res, decideix deixar la seva feina i traslladar-se a Tòquio. Allà, trencada de dolor, es consumeix postrada al llit, sense ganes de sortir de casa i mantenint-se amb alguns estalvis. Avisat per la mare de Takako, el seu oncle Saturo, que regenta una llibreria de llibres de segona mà a Tòquio, li ofereix traslladar-se a l'apartament de la llibreria a canvi d'ajuda en el negoci. Sentint-se obligada a acceptar l'oferta, les primeres setmanes gairebé no surt del seu mutisme fins que s'adona que és precisament als llibres i en la seva relació amb els clients de la llibreria on pot trobar el remei al seu infortuni. D'altra banda, la seva estada allà la convertirà en peça clau per a la possible reconciliació del seu oncle amb la seva dona, que des de fa cinc anys va abandonar la casa familiar.
Satoshi Yagisawa escriu una novel·la breu que, per a un lector occidental, pot resultar plana, amb un argument massa simple i lineal.
Els personatges presenten una psicologia pròpia de la cultura oriental on els sentiments s'interioritzen i difícilment es comparteixen, mostrant comportaments ambigus i, de vegades, poc clars. Tot i així, el desig d'estimar i ser estimat, com en totes les cultures, serà el que porti a actuar cadascun posant en valor la fidelitat, l'amistat, la família o la vida.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar