EMBOTITS

EMBOTITS

RECEPTES PER TRIAR, PREPARAR I FER LLUIR UN BON EMBOTIT

Ahorras un 5,0%

22,90 €

21,76 €

  • Editorial: ROSA VENTS
  • Año de edición:
  • Materia: Gastronomía
  • ISBN: 978-84-10256-50-7
  • Páginas: 224
  • Encuadernación: Cartoné
  • Colección: < Genérica >
  • Idioma: Español

Ahorras un 5,0%

22,90

21,76

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

Ahorras un 5,0%

22,90 €

21,76 €

Tots els secrets per preparar, triar i fer lluir un bon embotit. Aquest receptari és un viatge per la història dels embotits de la nostra terra, els oblidats i els de sempre, i un recorregut que ens farà descobrir la infinitat d'usos que podem donar-los a la cuina, més enllà de gaudir-los amb una bona llesca de pa amb tomàquet. A través de receptes pràctiques, aprendrem com preparar a casa i des de zero els nostres embotits preferits, com conservar-los millor i com integrar-los a plats on llueixin de manera original: des d'uns bunyols de botifarra negra i eriçó de mar, una carbonara amb llonganissa de Vic, o els "Musclos amb pèsols i crema de pernil ibèric" de l'aclamat restaurant Disfrutar.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar