EN KLINCUS ESCORÇA I LA LLÀGRIMA DEL DRAC

EN KLINCUS ESCORÇA I LA LLÀGRIMA DEL DRAC

9,95 €

9,95

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

Enviar a un amigo

Primer episodi d'una sèrie de novel•les infantils de fantasia , protagonitzada per un nen de deu anys , els pares del qual van desaparèixer misteriosament quan tenia sis . Recollit en un orfenat , s'escapa per fugir de la vida miserable d'explotació i treball que portava allà, en un rudimentari trineu amb motor que ha construït d'amagat . En la seva carrera per evitar uns possibles perseguidors , pateix un accident a l'interior del Gran Bosc i així descobreix Frondosa , una ciutat-estat arbòria habitada per éssers humans diminuts . Klincus els ajuda a resoldre un greu problema que tenen els seus habitants per il•luminar cases i carrers aconseguint la cooperació d'un drac i els frondonaris li demanen que es quedi a viure amb ells . L'obra , escrita com un relat d'aventures , narra una bonica història d'amistat i suport mutu on intervenen personatges simpàtics i majoritàriament ben intencionats i on la imaginació juga un paper important , tant en el desenvolupament de les seqüències argumentals com en les descripcions de paisatges i ambients . Escrita amb estil amable , àgil , senzill i cuidat, l'obra impregnada de sentit de l' humor és de grata lectura . Les abundants il•lustracions són de bona qualitat .

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar