EN LA PELL DE L'ALTRE

EN LA PELL DE L'ALTRE

9,95 €

9,95

Añadir a mi cesta

Consigue 0,50 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 11/05/2021

9,95 €

Consigue 0,50 puntos TROA

Enviar a un amigo

L'acció es desenvolupa al barri barceloní del Poblenou i recorre la trajectòria de dues dones des de 1971 fins a l'actualitat. La història arrenca quan un periodista interessat en l'associació Memòria i Llibertat investiga les vivències dels seus membres, tots ells familiars o refugiats de camps de concentració. A partir d'aquí es narra la vida de l'enèrgica Ramona Marquès, directora de l'associació, que amaga una mentida sobre el passat per estar al capdavant de les seves activitats. Ramona, embarassada d'un revolucionari que la va abandonar, dóna a llum i rebutja la solitud de ser mare soltera unint-se a un altre home. De forma entrellaçada hi ha el relat de Mireria Ferrer, filla del fundador de de Memòria i Llibertat i casada amb un policia secreta de qui acabarà fugint per maltractament. El treball, gairebé obsessiu, de Ramona en Memòria i Llibertat portarà conseqüències per als habitants del Poblenou mentre ella es converteix en una figura emblemàtica de la defensa dels represaliats.
Maria Barbal presenta una història realista ambientada amb versemblança, explicada amb prosa suggeridora i encarnada en uns personatges ben traçats psicològicament, també els secundaris, encara que l'autora cedeix gairebé tot el protagonisme argumental a les dones. Una novel•la amb diverses capes narratives que va aflorant retalls de infàncies infeliços, erotisme, amor i sofriment, falsedats, violència i desil•lusions sentimentals. Les vicissituds d'un grapat de veïns des d'un punt de vista molt concret: la reivindicació de la memòria històrica de les víctimes del franquisme, amb la seva corresponent càrrega ideològica encara sense extremismes.
Maria Barbal (Tremp, Lleida 1949) és una escriptora catalana.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar