EN LEO I LES ESTRELLES

EN LEO I LES ESTRELLES

12,95 €

12,95

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

12,95 €

Enviar a un amigo

“La història d’en Leo pot semblar una mica trista, al principi, però realment és una història molt bonica, en la que en Leo, gràcies al seu tresor, aprèn a superar les coses que li passen i a ser més fort i alegre…”. Així comença aquest conte on el protagonista, de manera fàcil i senzilla, aprèn a acceptar positivament els entrebancs de la vida i a relaxar-se en profunditat i a ser més feliç.

A tu, lector, potser trobaràs amagat entre línies o en els dibuixos algun missatge que et farà reflexionar.

A tu nen, adolescent, papa o mama, familiar o amic que llegeix per a una altra persona, et desitgem que gaudeixis de la seva delicada energia.

Pensat, especialment, per als nens i, en particular, pel nen que tots portem a dins.

Aquest conte ha sigut concebut amb una finalitat educativa i de fàcil adaptació a les aules. L’autoconeixement i la relaxació són matèries que s’haurien d’aplicar a l’escola des d’una edat molt tendra. Això permetria una millora exponencial del desenvolupament, l’atenció i la felicitat dels nens i dels estudiants.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar