EN NOM DEL FILL

EN NOM DEL FILL

18,00 €

18,00

Añadir a mi cesta

Consigue 0,90 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 26/01/2022

18,00 €

Consigue 0,90 puntos TROA

Enviar a un amigo

La coneguda escriptora nord-americana -que després de viure moltíssims anys a Venècia s'ha traslladat a Suïssa- torna a presentar una novel·la amb els personatges ja coneguts i centrats en la família del comissari Brunetti, que en aquest cas té un protagonisme més gran.
El sogre, el comte Farlier, està preocupat perquè Gonzalo, un amic de la família de tota la vida, i d'edat avançada vol adoptar un home de quaranta anys que sens dubte espera aprofitar-se'n. Li encarrega a Brunetti que també coneix Gonzalo, que posi tots els mitjans per dissuadir-lo. Estem dins d'una problemàtica homosexual, i com és habitual, Gonzalo, un ric galerista espanyol que viu a Venècia, és culte, alegre i virtuós, elegant, i sempre tracta bé a tothom, tot i que malauradament, ha caigut en les trampes del amor i està a punt de cometre una bogeria.
En principi, no hi ha novel·la, almenys policíaca, però Donna Leon retorça la senzilla història que ocupa la major part de la novel·la, per treure en les gairebé últimes pàgines un assassinat en què Brunetti, ajudat per l'eficient Elettra Zori, ha de resoldre amb molt poca feina.
Un cop més, assistim a un desplegament de descripcions molt bones de Venècia, un passeig per la cuina italiana i els coneguts atacs a la Itàlia del sud, a l'Església catòlica i als turistes que envaeixen Venècia.
El més sorprenent és la insistència de la novel·la en presentar-nos una família que és inigualable, uns pares cultes, preocupats dels fills, amants de la llibertat, amb una visió humanitària profunda, una comprensió i acceptació de tots com és gairebé impossible trobar: és com un ressorgiment de l'ideal renaixentista. Els dos fills són veritablement admirables, igual de cultes que els pares, independents en el seu pensament i amb un devessall d'amor en tot el que fan.
Una novel·la més d'una escriptora que va saber trobar un filó fa ja molts anys i que es repeteix en les últimes novel·les amb insistència en els mateixos temes. Encara que està ben escrita i és de lectura agradable i descomplicada.

Más libros de este autor

Ver todos
Donna Leon

Donna Leon

(New Jersey, 1942)En 1965 estudió en Perugia y Siena. Continuó en el extranjero y trabajó como guía turística en Roma, como redactora de textos publicitarios en Londres y como profesora en distintas escuelas norteamericanas en Europa y en Asia (Irán, China y Arabia Saudita). Entre su obra destacan las novelas protagonizadas por el comisario Brunetti. Sus libros, traducidos a veintiséis idiomas, incluido el chino, son un fenómeno de crítica y ventas en toda Europa y Estados Unidos. Desde 1981 reside en Venecia.... [Leer más]

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar