ESCARABATS

ESCARABATS

9,95 €

9,95

Consigue 0,50 puntos TROA

9,95 €

Consigue 0,50 puntos TROA

Enviar a un amigo

Amb el títol de Escarabats, Jo Nesbo presenta un nou episodi de la sèrie protagonitzada per l'inspector de la brigada criminal d'Oslo Harry Hole enviat en aquesta ocasió a Bangkok per investigar l'assassinat de l'ambaixador de Noruega a Tailàndia.
La missió, considerada com d'alt risc a causa de les seves possibles implicacions polítiques, obliga el detectiu a realitzar les seves indagacions de forma prudent en estreta col·laboració amb la policia local. Els interrogatoris als membres de la colònia noruega a la capital permeten a l'agent descobrir les implicacions d'empresaris, financers i especuladors del seu país en els més tèrbols negocis d'una època daurada en el desenvolupament econòmic de Tailàndia. La novel·la, publicada el 1998, transcorre en el clima aclaparador de Bangkok, sota una calor abrasadora i un trànsit asfixiant que entorpeix la tasca de l'inspector Hole, acostumat a l'aire fresc i l'ordenada circulació de la capital del seu país. Jo Nesbo (Oslo, 1960) que es va traslladar a Tailàndia i Vietnam per escriure la seva obra, reflecteix fidelment els vicis, la brutícia material i la sinuosa mentalitat dels tailandesos, encara que tant els organitzadors de la trama criminal com els executors dels assassinats siguin ciutadans noruecs. L'inspector demostra en les seves tècniques d'investigació i capacitat deductiva una notable sagacitat i valor davant el perill, que l'impulsa a córrer greus riscos per complir amb èxit la tasca encomanada. La depurada prosa i estil cuidat agilitza un relat que s'allarga de manera innecessària amb reflexions de personatges secundaris i referències sobre conflictes bèl·lics del passat a Extrem Orient (Xina, Corea, Vietnam) mancats d'actualitat. El realisme en les escenes violentes i alguna esporàdica trobada amorosa del protagonista, es mantenen dins dels marges propis del gènere de la novel·la negra en la seva versió escandinava.

Más libros de este autor

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar