ESPERANT MISTER BOJANGLES

ESPERANT MISTER BOJANGLES

16,00 €

16,00

Consigue 0,80 puntos TROA

Versión ebook disponible
por 10,99 €

Valoración TROA

Calidad literaria

Contenidos

Libros de interés general. Más adecuado para personas con criterio y formación en los temas tratados

Valoración de los clientes

16,00 €

Consigue 0,80 puntos TROA

Enviar a un amigo

Olivier Bourdeaut és un autor novell francès. Amb la seva primera novel·la, Esperant Mister Bojangles, publicada al gener de 2016 a França, ha obtingut un gran èxit de públic i el reconeixement de la crítica francesa.
La cançó Mr. Bojangles escrita pel cantant de country Jerry Jeff Walker el 1968 i interpretada per Nina Simone és la banda sonora de la novel·la. Al so d'aquesta música cadenciosa i trist ballaran George i la seva dona mentre el seu fill els mira embadalit. L'amor de la parella està carregat d'una màgica bogeria, la seva vida és una festa contínua i entre ells només hi ha espai per a la diversió i els sopars amb els amics. Després de cada gir alegre de la parella quedarà l'estela d'alguna cosa terrible, d'una tristesa amarga, d'un món interior que esglaia. Un món construït per ells mateixos recolzat en l'extravagància i la fantasia, embolicat constantment en la mentida, l'exageració, la irrealitat o l'absurd, arribant a aconseguir un estat de delirant demència el límit del qual l'imposarà la tragèdia. Protagonistes d'una història èpica creada per ells mateixos, l'amor entre tots dos és tan irresistible que entendreix, tan embogit que fa riure, però un riure sempre carregat de tristesa.
Olivier Bourdeaut, fent una ostentació d'enginy, ha aconseguit crear una història bella i terrible a la vegada, d'alegre tristesa, constantment en moviment seguint el ritme d'una música imparable, fent una espècie d'interpretació molt original de la coneguda cançó inclosa en el títol de la novel·la.
Tot i haver arriscat l'autor amb aquesta posada en escena, la història està ben construïda i els personatges evolucionen correctament cap al final que se'ls té assignat.

Nuestros clientes opinan

Sé el primero en opinar sobre este libro.

Deja tu opinión

Valoración TROA

Contiene valores positivos

De interés general para todos los públicos

De interés general para público formado

Requiere un criterio moral sólido

Puede herir la sensibilidad del lector

Sin valoración TROA