ETHAN FROME

ETHAN FROME

13,50 €

  • Editorial: L'AVENÇ
  • Año de edición:
  • Materia: Narrativa clásica
  • ISBN: 978-84-18680-04-5
  • Páginas: 130
  • Encuadernación: Rústica
  • Colección: < Genérica >
  • Idioma: Catalán

13,50

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

13,50 €

Narra aquesta novel·la el drama d'un pagès jove i pobre, casat amb una dona egoista i hipocondríaca i enamorat d'una cosina, que viu amb el matrimoni després de la mort dels pares. L'acció narra la tensió que regna a la llar dels protagonistes i la manera tràgica en què aquesta situació es converteix en una inacabable tortura per a ells. L'obra (1911) és un experiment excepcional de l'autora, molt diferent de la resta de producció. Descriu un món miserable, primitiu i violent, on els sentiments no es disfressen i on no hi ha la possibilitat que la riquesa material esmorteeixi el dolor produït pel patiment o la malaltia. En conseqüència, els elements narratius es caracteritzen per un realisme molt sobri per expressar el panorama desolat vital que reflecteixen. El dinamisme dels esdeveniments, la nitidesa del perfil humà dels personatges, l'hàbil captació de l'atmosfera desolada on viuen i la qualitat de l'estil, directe, aliè a tota retòrica i construït a base de frases curtes, confirmen que aquesta és una de les novel·les més aconseguides i interessants de l'autora. El conflicte entre la fidelitat al compromís i l'impuls amorós espontani queda resolt de manera correcta però ambigua. L'autora evita aprofundir en el dilema moral que planteja, evadint-se per una via intel·ligent, de tints romàntics i gens problemàtics.

Los clientes que compraron este producto también compraron

Los clientes que compraron este producto también compraron

Más libros de este autor

Ver todos
Edith Wharton

Edith Wharton

(Nueva York, EE.UU, 1862 - Saint-Brice, Seine-et-Marne, Francia, 1937)Escritora estadounidense. Su nombre de soltera era Edith Newbold Jones. Nació en el seno de una familia adinerada durante la guerra civil americana. Su pertenencia a la clase alta anglosajona determinó el ambiente y la creación de los personajes de sus novelas. Durante sus estancias en Italia y en París compartió sociedad con miembros de la más alta aristocracia europea. Por servicios rendidos a Francia durante la I Guerra Mundial le fue concedida la orden de la Legi... [Leer más]

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar