FAKEYOU

FAKEYOU

FAKE NEWS I DESINFORMACIÓ. MONOPOLIS DE LA MANIPULACIÓ INFORMATIVA I RETALLADES

Ahorras un 5,0%

16,00 €

15,20 €

Ahorras un 5,0%

16,00

15,20

Añadir a mi cesta
En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 04/04/2020

Ahorras un 5,0%

16,00 €

15,20 €

Enviar a un amigo

Les fake news no són un fenomen nou: els governs, els partits polítics, els mitjans de comunicació i les grans corporacions o els monopolis d'informació equivalents a cada època n'han fet sempre un ús interessat. No és sospitós, doncs, que les polítiques i reformes normatives que s'estan proposant per combatre-les criminalitzin les noves tecnologies i no els mitjans tradicionals? I que no advoquin per tallar el problema de soca-rel, sinó que pretenguin imposar als ciutadans retallades de la llibertat d'expressió i informació?

#FakeYou exposa investigacions que desmunten els mites sobre els quals es recolza aquesta onada de legislacions lliberticides. Aquest document aspira a esdevenir una eina de defensa contra les retallades de les llibertats fonamentals i una arma contra les noves formes de manipulació, mentida i falsificació.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar