FLORS SOBRE L'INFERN

FLORS SOBRE L'INFERN

19,90 €

19,90

Añadir a mi cesta

Consigue 1,00 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 20/04/2021

19,90 €

Consigue 1,00 puntos TROA

Enviar a un amigo

Primera novel·la de l'autora, publicada a Itàlia el 2018 amb un notable èxit. Flors sobre l'infern, com confessa l'autora, natural de Gemona del Friuli, a Udine, als Alps, prop de la frontera amb Àustria, "té les seves arrels en els paisatges de la meva terra". L'acció comença amb l'assassinat en els boscos del fictici poble de Travení d'un dels seus veïns, cadàver que apareix en estranyes circumstàncies, com si es tractés d'una ofrena, el que fa sospitar a la policia que es tracta d'un cas especial i, potser, la primera víctima de futurs assassinats en sèrie, com així succeeix. Fins allà va la comissària Teresa Battaglia, un dels encerts d'aquesta novel·la negra. Teresa és una dona ja entrada en anys, amb un fort caràcter, que viu la seva professió de manera radical i absorbent; a més, diabètica, ha de dissimular davant dels seus subordinats els primers símptomes d'una greu malaltia. A la Teresa l'acompanya l'inspector Massimo Marini, traslladat recentment a aquesta zona, que encara no coneix les brusques reaccions de la comissària, ni el seu humor feridor i afilat.
Els casos se succeeixen sense que, d'entrada, trobin un fil conductor a les seves investigacions. Semblen enfrontar-se a un estrany assassí, amb rares patologies en les quals, segons la comissària, hi ha les claus de la seva personalitat i de les seves perilloses actuacions. En les seves investigacions, la policia ha de enfrontar-se també al clima tancat i hostil que es viu al poble. A poc a poc, gràcies a les intuïcions de la comissària Battaglia, la investigació avança fins a connectar amb el recent passat i les dramàtiques conseqüències d'un experiment dut a terme per un psiquiatre austríac en un orfenat. Arran d'aquí, i fins a la resolució del cas, es desvetllen tèrbols assumptes que tenen a veure amb la vida claustrofòbica del poble, la soterrada violència familiar que pateixen uns nens, els secrets, les mentides i la fascinació pel mal.
Alguns ingredients són una mica rebuscats i tòpics -en aquest cas, els resultats de l'experiment psiquiàtric i els orígens d'una de les víctimes- i també l'autora força en ocasions el ritme de la narració per provocar de manera massa evident i superficial la intriga. La novel·la enganxa pel misteri que envolta l'actuació del suposat assassí, l'ambient de neu i fred en què es desenvolupa l'acció i l'atractiu combat dialèctic entre la comissària Battaglia, un excel·lent personatge, i el seu ajudant Marini.

Más libros de este autor

Ver todos

Más libros de este autor

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar